Blog Post

Aftershokz: De perfecte combinatie met gehoorbescherming!

Dankzij de weergaloze bone conduction technologie van Aftershokz is het geen probleem meer om draadloos te bellen en muziek te luisteren terwijl je gehoorbescherming draagt. Moeilijke ingrepen met het inbouwen van verschillende typen elektronica en speakers in otoplastieken is vanaf nu verleden tijd! De door Aftershokz geperfectioneerde botgeleidingstechnologie zorgt dat je geluid in perfecte kwaliteit hoort. Machines en gehoorbescherming hoeven hierdoor niet meer overstemd te worden door keiharde radio, waarmee het in één klap een stuk rustiger wordt op de werkvloer. Maar ook voor het (thuis)kantoor is de koptelefoon van Aftershokz ideaal.

Niets in je oren

Inmiddels al razend populair onder city runners: de draadloze bone conduction (botgeleiding) koptelefoons van Aftershokz. Dit slimme apparaat houdt je oren vrij voor omgevingsgeluid, terwijl je wel optimaal van muziek kunt genieten. Hardlopers en fietsers blijven zo alert op verkeerssignalen in de omgeving. De koptelefoon zit niet in of over je oren maar plaats je op je jukbeenderen. Het lichtgewicht titanium frame blijft altijd stevig op zijn plaats en geeft dus maximale bewegingsvrijheid.

‘Oortje’ in het zeil houden

De Aftershokz is ook voor de drukke kantoortuin of aan de keukentafel-thuiswerkplek hét gadget van dit moment. Je kunt de draadloze koptelefoon eenvoudig via Bluetooth koppelen aan alle apparaten. Met de Aftershokz kun je rustig bellen en gebeld worden, zoom meetings houden of muziek luisteren tijdens het werk. Omdat je oren vrij zijn ben je niet afgesloten van de omgeving. De ruisonderdrukking op de microfoon dempt achtergrondgeluiden en zorgt voor kristalheldere gesprekken. Ondertussen houdt je oren en handen vrij. Aftershokz koptelefoons zijn bovendien perfect te combineren met focus otoplastieken. Waarmee je nog productiever werkt.

Juist voor slechthorenden

De bone conducting technology van Aftershokz blijkt ook goed te werken voor hoortoestelgebruikers. Doordat Aftershokz via botgeleiding het geluid doorgeeft komt het geluid binnen zonder het trommelvlies te gebruiken. Slechthorenden koppelen hun televisie of geluidssysteem via Bluetooth aan de Aftershokz. Om te genieten van het geluid heb je dan geen hoortoestel nodig.

Veiligheid eerst

Aftershokz is in eerste instantie ontwikkeld voor buitensporters om veilig muziek te luisteren tijdens het hardlopen of fietsen. Omdat je oren open en vrij zijn hoor je belangrijke verkeerssignalen en omgevingsgeluiden. In combinatie met gehoorbescherming is bone conduction van Aftershokz een geweldige innovatie. Je gehoor beschermen met otoplastieken tegen lawaai op je werkplek en toch rustig kunnen bellen of genieten van muziek. Dat maakt de Aftershokz koptelefoons voor ons hét gadget van 2021!


Welke Aftershokz kies jij?

De draadloze Aftershokz koptelefoons zijn er in meerdere uitvoeringen. De Aeropex en OpenMove werken perfect in combinatie met gehoorbescherming.

  • Aeropex is het topmodel van Aftershokz en heeft een volledig lichtgewicht titanium frame (26 gram), de kleinste behuizing, de langste batterijduur (8 uur) en is waterdicht (IP67) geschikt om mee buiten te werken in elk weertype.
  • OpenMove is ontwikkeld als low budget alternatief. De 7e generatie bone conduction technologie zorgt voor dezelfde dynamisch stereo kwaliteit. Hij heeft een lange batterijduur (6 uur), is waterwerend (IP55) en daarmee bestand tegen zweetdruppels, de behuizing is iets groter en het frame is iets minder buigzaam dan de Aeropex. De OpenMove heeft als extra functionaliteit 3 equalizerstanden, waaronder een speciale stand voor wanneer je gehoorbescherming draagt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Goede voornemens? Vergeet je oren niet!

Hoppa en toen zaten we alweer in de 3e week van een nieuw decennium! Heb

Waarom zou je geen gehoorbescherming dragen?

Groeiend aantal mensen met gehoorschade Veel mensen zijn zich tegenwoordig bewust van het belang van

Waarschuwingen tegen oorsuizen aan dovemansoren gericht

Keel-, neus- en oor-(KNO) artsen zijn de wanhoop nabij. De preventiecampagnes tegen gehoorschade werken

Meeste gehoorschade in de bouw
Meeste gehoorschade in de bouw

Jarenlang heeft gehoorschade in de top 3 gestaan van meest voorkomende beroepsziekten in Nederland.

Harde muziek uitgaan festivals
Naar huis door te harde muziek

Muziek op festivals en muziekevenementen is vaak zo hard dat een derde van de

Liever doof dan oordoppen in?

In Metro vandaag de volgende kop: Liever doof dan gehoorbescherming in. Het grote publiek

Uitgaanspubliek draagt nauwelijks gehoorbescherming

Vrijwel alle stappers hebben last van hun gehoor na een bezoekje aan een club