Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van!

De levensduur van de gehoorbescherming op maat (otoplastieken) is langer dan de pasvorm. Het oor is een orgaan dat bestaat uit kraakbeen. Kraakbeen blijft je hele leven lang groeien waardoor dus ook de vorm van je gehoorgang verandert. Uw otoplastieken op maat zullen daarom langzaam niet meer goed passen door deze groei. Daarom kunnen wij de pasvorm en demping niet langer dan twee jaar garanderen. Twee jaar kwaliteitsgarantie van Klinkt Goed is geldig vanaf de datum van aanmeting. Bij nieuwe otoplastieken op basis van bestaande afdrukken blijft de garantie geldig vanaf de aanmeetdatum.

Gratis jaarlijks lektesten

De groei en verandering van het kraakbeen verschilt heel erg per persoon. Ondanks de lange levensduur kan het al na 2 jaar voorkomen dat een otoplastiek niet meer goed afsluit. Om er zeker van te zijn dat je gehoor goed beschermd is en de otoplastieken goed afsluiten, verzorgen we jaarlijks gratis ‘lektesten’. Hierbij worden de otoplastieken gecontroleerd op een goede afdichting. Dit krijg je dus niet alleen bij aflevering, maar elk jaar, geheel gratis ter controle van uw veiligheid. Deze jaarlijkse service is geheel gratis.

GarantiePlus

Bij Klinkt Goed berekenen we geen onnodige extra kosten. Wij zullen u daarom ook niet met een onnodige dure verzekering opzadelen. In plaats daarvan bieden wij GarantiePlus. In het geval van verlies of schade door eigen schuld, krijgt u met deze service een nieuwe set otoplastieken, op basis van bestaande afdrukken, voor slechts € 49,50.

Meer weten?

Is je gehoorbescherming beschadigd, kwijt of is er een ander probleem? Neem contact met ons op om te weten wat we voor je kunnen doen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak gebruik je het contactformulier op deze pagina, mailt u naar: info@klinktgoed.com of bel met: 085 – 30 31 535.


Meer informatie?

Is je gehoorbescherming beschadigd, kwijt of is er een ander probleem? Neem contact met ons op om te weten wat we voor je kunnen doen.

  Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees onze privacyverklaring.


  2 Jaar Kwaliteitsgarantie

  Gratis jaarlijks lektesten / afdichtingscontrole

  GarantiePlus: Geen dure verzekeringen nodig

  Conform Europese verordening PBM EU 2016/425

  Meer informatie?

  Bel: 085 – 30 31 535