Gehoorbescherming voor professionals in de Bouw & Industrie

Otoplastieken op maat

 • Gratis aanmeten

 • Gratis lektest / afdichtingscontrole

 • 2 jaar kwaliteitsgarantie

ISO gecertificeerd               Logo Conformiteit Verordening Persoonlijke Beschermingsmiddelen EU 2016/425               2 Jaar Kwaliteitsgarantie

Vraag direct een offerte:

  Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees onze privacyverklaring.

  Gratis Aanmeten

  Ook voor één aanmeting! Op elk adres in Nederland of België zonder voorrijkosten.

  Gratis Lektesten

  De ARBO verplicht  bedrijven een jaarlijkse afdichtingscontrole (lektest).

  2 Jaar Garantie

  Geen dure verzekering nodig. 2 gratis jaar Garantie en garantieplus!

  Als Beste Getest

  Conform Europese verordening PBM EU 2016/425 en ISO 9001 gecertificeerd.

  Otoplastieken voor professionals in bouw en industrie

  Otoplastieken voor Bouw & Industrie

  ✅ Gratis Aanmeten (ook voor één aanmeting)
  ✅ Gratis Lektesten (Jaarlijkse afdichtingscontrole)
  ✅ 2 Jaar Garantie

  Gehoorbescherming op maat (Otoplastieken) van Klinkt Goed zorgt voor de beste bescherming van je gehoor. Speciaal ontwikkeld voor bescherming tegen lawaai op werkplaatsen, bouwplaatsen en productie. Het geeft de meest betrouwbare bescherming bij werken met zware machines en/of gereedschappen zoals in de metaalbewerking (draaien, frezen, lassen, boren, snijden, knippen, zetten, walsen, etc), houtbewerking (Zagen, Shuren, Boren, Frezen, Timmeren, etc), Bouw (Slopen, Heipalen slaan, Intrillen van damwanden, etc), Hoveniers (Grasmaaien, Bladblazen, Zagen, Aantrillen bodem, Betonzagen, Hakken, Boren, etc.)of in Fabrieken (Machines, Werkplaatsen, Productielijnen, Afzuiging, Materiaalbewerking, etc).

  Vraag offerte

  Gratis aanmeten en lektesten op elke locatie in Nederland & Vlaanderen

  ✅ Geen voorrijkosten ✅ Jaarlijkse controle ✅ 2 jaar garantie

  Wij komen persoonlijk langs. Je hoeft dus niet naar een winkel of kantoor en er zijn geen extra kosten aan verbonden, ook geen voorrijkosten. Wij komen gratis langs op elk adres in Nederland en Vlaanderen. Voor het maken van een gehoorbescherming op maat komen wij dus eerst persoonlijk langs voor het maken van een oorafdruk, als de otoplastieken gereed zijn komen wij ze ook nog eens persoonlijk afleveren. We doen dan meteen een afdichtingscontrole. Deze gratis service wordt door het arbobesluit verplicht. De afdichtingscontrole (lektest) moet daarna jaarlijks worden herhaald. Alleen zo ben je er van verzekerd dat je gehoor goed beschermd is. Na elke lektest wordt de levensduur van de otoplastieken met een jaar verlengd.

  Keramisch filter

  ✅ Meest betrouwbare demping ✅ Minste vervorming ✅ Gesprekken goed te verstaan

  De Keramische (KS) Filters van Klinkt Goed beschermen je gehoor zonder in te leveren op de geluidskwaliteit. Het keramiek heeft een glad oppervlak waardoor geluidsgolven zo min mogelijk gebroken worden. In combinatie met de gepatenteerde dubbele trechter-vorm, zorgen de akoestische eigenschappen van het keramisch filter voor een natuurgetrouw geluid.

  Het alsof je simpelweg het volume zachter zet. De keramiek biedt de meest betrouwbare demping met de minste afwijking. Klinkt Goed heeft er voor gekozen om alleen gehoorbescherming te bieden met het unieke KS filter. Omdat het de beste bescherming biedt en het beste behoud van het geluid garandeert!

  Gehoorbescherming met het beste geluid!

  2 Jaar Garantie

  ✅ Garantie op pasvorm ✅ Garantie opmateriaal ✅ GarantiePlus

  Klinkt Goed geeft 2 jaar garantie. De garantie is gratis en je hoeft bij ons geen extra garantie of dure verzekeringen te kopen. Wij controleren je otoplastieken jaarlijks op afdichting, zodat je er zeker van bent dat je gehoor goed beschermd is en er geen geluid ‘lekt’. Mocht je de otoplastieken kwijt raken of beschadigen, dan bieden wij de GarantiePlus. Je krijgt van ons – op basis van de bestaande afdrukken – een nieuwe set voor de helft van de prijs!

  Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!

  2 Jaar Kwaliteitsgarantie

  Hoe werkt het?

  1. Plaats je bestelling
  Vraag een offerte of bestel direct in onze webshop

  2. Maak een afspraak
  Na ontvangst van de bestelling nemen wij – meestal nog dezelfde dag – contact met je op om een afspraak in te plannen voor de aanmeting.

  3. Aanmeting op locatie
  De otometrist komt bij je langs op elk adres in Nederland. We maken een afdruk van je gehoorgang die we gebruiken voor de pasvorm van de otoplastieken. Wij komen langs op elk adres in Nederland, zonder voorrijkosten.

  4. Vervaardigen op maat
  De otoplastieken worden op maat gemaakt volgens de afgesproken specificaties. Elke oordop is dus uniek, op maat en handgemaakt. De otoplastieken zijn normaal gesproken binnen een maand gereed.

  5. Zeker van een goede en comfortabele bescherming
  Wij komen je otoplastieken persoonlijk afleveren zodat we meteen een gratis lektest kunnen verzorgen. Hierbij controleren we of de gehoorgang goed wordt afgesloten door de otoplastieken. Dit is nodig zodat je er zeker van bent dat je gehoor goed wordt beschermd! Eventuele vragen over het inbrengen, uithalen en onderhoud van je otoplastieken worden hier nog eens beantwoordt.

  Gecertificeerde gehoorbescherming

  Wij werken er continu hard aan om de kwaliteit te waarborgen en de concurrentie voor te blijven. Klinkt Goed is ISO 9001 gecertificeerd en de gehoorbescherming van Klinkt Goed voldoet ruimschoots aan de Europese Verordening voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen (EU) 2016/425 PBM. Deze Europese kwaliteitsnormen en veiligheidstandaarden waarborgen de kwaliteit van de gehoorbescherming. Dempingswaarden zijn vastgesteld conform EN 352-2 met alle keramische filters voor zowel zachte als harde otoplastieken. Het type-onderzoek is uitgevoerd door het geaccrediteerde Duitse instituut voor veiligheid en gezondheid op het werk (IFA) en sociale ongevallenverzekering (DGUV). De gehoorbescherming wordt in ons Nederlandse laboratorium vervaardigd. welke uiteraard is voorzien van ISO 9001 certificering.

  Gehoorbescherming op maat of Universele oordoppen?

  Wanneer je de hele dag gehoorbescherming draagt zijn otoplastieken natuurlijk de beste optie. Deze gehoorbescherming wordt op maat gemaakt en zijn de hele dag comfortabel te dragen. Als je echter niet de hele dag gehoorbescherming nodig hebt, dan kun je ook kiezen voor universele gehoorbescherming.

  De universele oordoppen hebben hetzelfde keramisch filter alleen zijn ze niet op maat gemaakt. Ze zijn daardoor wel een stuk goedkoper.