Otoplastieken / Gehoorbescherming op maat voor motorrijders

Bescherm je gehoor tegen windruis onder de helm

 • Gratis aanmeten op locatie

 • Gratis lektest / afdichtingscontrole

 • 2 jaar kwaliteitsgarantie

ISO gecertificeerd           Logo Conformiteit Verordening Persoonlijke Beschermingsmiddelen EU 2016/425           2 Jaar Kwaliteitsgarantie

Vraag direct een offerte:

  Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees onze privacyverklaring.

  Gratis Aanmeten

  Ook voor één persoon! Op elk adres in Nederland of België, zonder voorrijkosten.

  Op elk adres in Nederland

  Inclusief persoonlijke aflevering met gratis afdichtingscontrole (lektest)

  Keramisch filter

  Natuurgetrouw geluid en meest betrouwbare demping

  2 Jaar Garantie

  Geen dure verzekering nodig. Jaarlijks Lektestcontrole. En GarantiePlus!

  Otoplastieken voor Motorrijders

  ✅ Comfortabel te dragen onder de helm
  ✅ Bellen en Muziek via in-helmet zonder vervorming
  ✅ Verkeerssignalen en medeweggebruikers goed te horen

  Gehoorbescherming op maat (Otoplastieken) van Klinkt Goed zorgt voor de beste bescherming van je gehoor. Speciaal ontwikkeld voor bescherming tegen windruis zonder in te leveren op de geluidskwaliteit. Zo blijf je tijdens het rijden genieten van het ronkende geluid van je motor. Kun je medemotorrijders verstaan zonder ze uit te hoeven doen. Verlies je niet de geluidskwaliteit van je in-helmet systeem en blijven belangrijke waarschuwingssignalen in het verkeer goed hoorbaar. Denk aan sirenes en de toeter van een auto.

  Onze otoplastieken worden op maat gemaakt van een zeer comfortabel zacht siliconen. Voor dagelijkse gebruik en voor lange tourritten zijn ze perfect en eigenlijk onmisbaar. Juist voor lange ritten is het geluid van windruis onder de helm het meest schadelijk. Hoe langer in het geluid hoe groter het risico op gehoorschade.

  Bescherm je gehoor

  Het rsisco op gehoorschade komt bij motorrijders niet zozeer door het geluid van de motor maar door de windruis onder de helm. Bij een snelheid van 100 km per uur heb je al na een klein kwartier het risico op gehoorschade! Of je nou dagelijks rijdt of af en toe een tourrit maakt, gehoorbescherming heb je zeker nodig.

  Oordoppen op maat voor motorrijders (otoplastieken) worden vervaardigd uit extreem comfortabel zacht materiaal. Er steekt niets uit zodat de helm er niet tegenaan drukt . De flexibele gehoorbescherming beweegt zelfs mee met de kaak wanneer je praat of wanneer je kauwt. Deze zachte otoplastieken hebben daarom het beste draagcomfort.

  Gratis aanmeten en lektesten op elke locatie in Nederland & Vlaanderen

  ✅ Geen voorrijkosten
  ✅ Jaarlijkse controle
  ✅ 2 jaar garantie

  Je hoeft dus niet naar een winkel of kantoor, wij komen bij jou! Op elk adres in Nederland en Vlaanderen. Wij gaan voor blije en tevreden klant. We geloven dat onze investering in de relatie zich op de langere termijn terugverdient. Daarom komen wij persoonlijk langs voor het maken van een oorafdruk of afdichtingscontrole (lektest). Zonder dat we daar extra kosten voor berekenen.

  Keramisch filter

  ✅ Meest betrouwbare demping ✅ Minste vervorming ✅ Gesprekken goed te verstaan

  De Keramische (KS) Filters van Klinkt Goed beschermen je gehoor zonder in te leveren op de geluidskwaliteit. Het keramiek heeft een glad oppervlak waardoor geluidsgolven zo min mogelijk gebroken worden. In combinatie met de gepatenteerde dubbele trechter-vorm, zorgen de akoestische eigenschappen van het keramisch filter voor een natuurgetrouw geluid.

  Klinkt Goed heeft er voor gekozen om alleen gehoorbescherming te bieden met het unieke KS filter. Omdat het de beste bescherming biedt en het beste behoud van het geluid garandeert! Het is alsof je simpelweg het volume zachter zet. De keramiek biedt de meest betrouwbare demping met de minste afwijking.

  Gehoorbescherming met het beste geluid!

  2 Jaar Garantie

  ✅ Garantie op pasvorm ✅ Garantie opmateriaal ✅ GarantiePlus

  Klinkt Goed geeft 2 jaar garantie. De garantie is gratis en je hoeft bij ons geen extra garantie of dure verzekeringen te kopen. Wij controleren je otoplastieken jaarlijks op afdichting, zodat je er zeker van bent dat je gehoor goed beschermd is en er geen geluid ‘lekt’. Mocht je de otoplastieken kwijt raken of beschadigen, dan bieden wij de GarantiePlus. Je krijgt van ons – op basis van de bestaande afdrukken – een nieuwe set voor de helft van de prijs!

  Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!

  2 Jaar Kwaliteitsgarantie

  Hoe werkt het?

  1. Plaats je bestelling
  Geef akkoord op de offerte of bestel direct in onze webshop

  2. Maak een afspraak
  Na ontvangst van de bestelling nemen wij – meestal nog dezelfde dag – contact met je op om een afspraak in te plannen voor de aanmeting.

  3. Aanmeting op locatie
  De otometrist komt gratis langs om een afdruk te maken van de gehoorgang, op elk adres in Nederland. We controleren je gehoorgang, maken een afdruk en adviseren over welk type otoplastieken, welk filter en overige opties.

  4. Vervaardigen op maat
  De otoplastieken worden op maat gemaakt volgens de afgesproken specificaties. Elke oordop is dus uniek, op maat en handgemaakt. De otoplastieken zijn normaal gesproken binnen een maand gereed.

  5. Zeker van een goede en comfortabele bescherming
  Je ontvangt je otoplastieken en deze zijn klaar voor gebruik. Voor vragen over het inbrengen, uithalen en onderhouden van je otoplastieken kun je uiteraard altijd bij Klinkt Goed terecht.

  Gecertificeerde gehoorbescherming

  Wij werken er contin hard aan om de kwaliteit te waarborgen en de concurrentie voor te blijven. Klinkt Goed is ISO 9001 gecertificeerd en de gehoorbescherming van Klinkt Goed voldoet ruimschoots aan de Europese Verordening voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen (EU) 2016/425. Deze Europese normen en veiligheidseisen waarborgen de kwaliteit van de gehoorbescherming. Dempingswaarden zijn vastgesteld conform EN 352-2 met alle keramische filters voor zowel zachte als harde otoplastieken. Het type-onderzoek is uitgevoerd door het geaccrediteerde Duitse instituut voor veiligheid en gezondheid op het werk (IFA) en sociale ongevallenverzekering (DGUV). De gehoorbescherming wordt in ons Nederlandse laboratorium vervaardigd. welke uiteraard is voorzien van ISO 9001 certificering.

  Gehoorbescherming op maat of Universele oordoppen?

  Wanneer je de hele dag gehoorbescherming draagt zijn otoplastieken natuurlijk de beste optie. Deze gehoorbescherming wordt op maat gemaakt en zijn de hele dag comfortabel te dragen. Als je echter niet zo vaak en voor kortere ritten gehoorbescherming nodig hebt, dan kun je ook kiezen voor universele gehoorbescherming.

  De universele oordoppen hebben hetzelfde keramisch filter alleen zijn ze niet op maat gemaakt. Ze zijn daardoor een stuk goedkoper.