Kantoordoppen – op maat gemaakt voor betere concentratie

Minder afleiding op kantoortuinen

 • Betere concentratie

 • Hogere productiviteit

 • Lagere werkdruk

Vraag direct een offerte:

  Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees onze privacyverklaring.

  Otoplastieken voor kantoortuinen

  ✅ Gratis Aanmeten (zonder voorrijkosten)
  ✅ Op elke locatie in Nederland (ook voor één aanmeting)
  ✅ 2 Jaar Garantie

  Geluidsoverlast op kantoortuinen zorgen voor concentratieproblemen en vermoeidheidsverschijnselen. Boven de 50 dB heeft geluid een serieus effect op concentratie en welzijn. De hele dag geluid om je heen kost veel energie. Je wordt voortdurend afgeleid én als je je dan moet concentreren kost dat extra veel moeite. Met kantoordoppen op maat (Otoplastieken) van Klinkt Goed wordt kantoorgeluid gedempt tot een prettig werkbaar niveau. Door minder afleiding ben je veel productiever en heb je minder last van stress.

  Vraag offerte

  Afleiding door geluid het grootste probleem op kantoortuinen

  ✅ Afleiding op kantoor kost bedrijfsleven jaarlijks 50 miljard euro
  ✅ Tot 66% minder productief op kantoortuin
  ✅ 2x hoger ziekteverzuim op kantoortuinen

  Nederland telt 4 miljoen kenniswerkers. Een groot deel van hen werkt in zogenaamde kantoortuinen: open kantoorruimtes die de transparantie, openheid en interne communicatie moeten bevorderen en dus de productiviteit zouden moeten verhogen. Onderzoek wijst echter uit dat het tegenovergestelde gebeurt. In de ergste gevallen zelfs tot 66 procent minder productiviteit. Het gevolg is toenemende werkdruk en twee keer zoveel ziekteverzuim ten opzichte van klassieke kantoren. In totaal kost afleiding het Nederlandse bedrijfsleven 50 miljard euro per jaar.

  Vermoeidheid en concentratieverlies op kantoortuinen leidt tot verzuim

  80% van de bedrijfsartsen aangesloten bij de NVAB zeggen dat ziekteverzuim zal dalen bij minder afleiding op kantoortuinen.

  Nederlandse bedrijfsartsen krijgen veel klachten over het werken in een kantoortuin, een open kantoorruimte met meer dan acht collega’s. Uit een rondgang onder ruim negentig leden van de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB), gedaan door het KRO-NCRV programma Pointer, zeggen meer dan negentig procent dat de werknemers die bij hen komen de kantoortuin als één van de oorzaken van hun verzuim noemen.

  Gratis aanmeten en lektesten op locatie

  ✅ Geen voorrijkosten ✅ Jaarlijkse controle ✅ 2 jaar garantie

  Je hoeft dus niet naar een winkel of kantoor, wij komen bij jou! Op elk adres in Nederland en Vlaanderen. Wij gaan voor blije en tevreden klant. We geloven dat onze investering in de relatie zich op de langere termijn terugverdient. Daarom komen wij persoonlijk langs voor het maken van een oorafdruk of afdichtingscontrole (lektest). Zonder dat we daar extra kosten voor berekenen.

  Oordoppen in tegen collega’s

  Hoe kun je jezelf afsluiten voor luidruchtige collega’s? Veel mensen kiezen een hoofdtelefoon of oortjes met hun favoriete muziek. Klinkt Goed heeft een betere methode gevonden: oordoppen voor kantoortuinen ‘de kantoordop’.

  De Financiële Telegraaf, 7 oktober 2019

  Logo-De-Telegraaf

  Keramisch filter

  ✅ Natuurgetrouw geluid ✅ Meest betrouwbare demping ✅ Gesprekken goed te verstaan

  Het Keramisch (KS) Filter van Klinkt Goed dempt het geluid zonder in te leveren op de geluidskwaliteit. Je blijft in rechtstreekse verbinding met je omgeving en gesprekken met collega’s dichtbij je, blijven goed te verstaan.

  Het keramiek heeft een glad oppervlak waardoor geluidsgolven zo min mogelijk gebroken worden. In combinatie met de gepatenteerde dubbele trechter-vorm, zorgen de akoestische eigenschappen van het keramisch filter voor een natuurgetrouw geluid.

  De keramiek biedt de meest betrouwbare demping met de minste afwijking. Klinkt Goed levert alleen gehoorbescherming met het unieke KS filter. Omdat het de beste bescherming biedt en het beste behoud van het geluid garandeert!Het alsof je simpelweg het volume zachter zet.

  Gehoorbescherming met het beste geluid!

  Hoe werkt het?

  1. Plaats je bestelling
  Geef akkoord op de offerte of bestel direct in onze webshop

  2. Maak een afspraak
  Na ontvangst van de bestelling nemen wij – meestal nog dezelfde dag – contact met je op om een afspraak in te plannen voor de aanmeting.

  3. Aanmeting op locatie
  De otometrist komt gratis langs om een afdruk te maken van de gehoorgang, op elk adres in Nederland. We controleren je gehoorgang en maken een afdruk. Tijdens de afspraak adviseren we over welk type otoplastieken, welk filter, welke kleur en welke overige opties het meest geschikt zijn voor jouw situatie. Wij adviseren op basis van je wensen en waarvoor je ze gebruikt. Indien nodig doen we een geluidsmeting op de werkplek.

  4. Vervaardigen op maat
  De otoplastieken worden op maat gemaakt volgens de afgesproken specificaties. Elke oordop is dus uniek, op maat en handgemaakt. De otoplastieken zijn normaal gesproken binnen een maand gereed.

  5. Geniet van werken met minder afleiding!
  Je ontvangt je otoplastieken en deze zijn klaar voor gebruik. De eerste keer zal het wennen zijn om ze goed in te doen. Rood is rechts en blauw is links. Let op dat de gehoorgang altijd iets omhoog gaat en dat je ze dus in die richting inbrengt. Voor vragen over het inbrengen, uithalen en onderhoud van je otoplastieken kun je uiteraard altijd bij Klinkt Goed terecht.

  2 Jaar Garantie

  ✅ Garantie op pasvorm ✅ Garantie opmateriaal ✅ GarantiePlus

  Klinkt Goed geeft 2 jaar garantie. De garantie is gratis en je hoeft bij ons geen extra garantie of dure verzekeringen te kopen. Wij controleren je otoplastieken jaarlijks op afdichting, zodat je er zeker van bent dat je gehoor goed beschermd is en er geen geluid ‘lekt’. Mocht je de otoplastieken kwijt raken of beschadigen, dan bieden wij de GarantiePlus. Je krijgt van ons – op basis van de bestaande afdrukken – een nieuwe set voor de helft van de prijs!

  2 Jaar Kwaliteitsgarantie

  Gecertificeerde gehoorbescherming

  Met onze partners werken wij er hard aan om de kwaliteit te waarborgen en de concurrentie voor te blijven. Klinkt Goed is ISO 9001 gecertificeerd en de gehoorbescherming van Klinkt Goed voldoet ruimschoots aan de Europese Verordening voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen (EU) 2016/425. Deze Europese normen en veiligheidseisen waarborgen de kwaliteit van de gehoorbescherming. Dempingswaarden zijn vastgesteld conform EN 352-2 met alle keramische filters voor zowel zachte als harde otoplastieken. Het type-onderzoek is uitgevoerd door het Duitse instituut voor veiligheid en gezondheid op het werk (IFA) en sociale ongevallenverzekering (DGUV). De gehoorbescherming wordt in ons Nederlandse laboratorium vervaardigd. welke uiteraard is voorzien van ISO 9001 certificering.

  Minder afleiding op kantoortuinen

  • Betere concentratie op kantoortuinen
  • Ook voor studeren zonder storende geluiden (in trein, kantine, etc.)
  • Betere concentratie, hogere productiviteit
  • Minder stress, lager ziekteverzuim
  • Op maat gemaakt
  • Gratis aanmeten op locatie (thuis of kantoor)
  • 2 jaar kwaliteitsgarantie

  Download factsheet

  Bronnen

  NRC Handelsblad, 29 maart 2019: Ja, we zijn langer ziek in de kantoortuin
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/10/29/ja-we-zijn-langer-ziek-in-de-kantoortuin-a3978444

  NOS, 24 februari 2020: Werknemer lijdt in kantoortuin
  https://nos.nl/artikel/2324350-werknemer-lijdt-in-kantoortuin.html

  BNR Nieuwsradio, 28 mei 2017: Afleiding op werk kost 50 miljard per jaar
  https://www.bnr.nl/nieuws/economie/10323621/afleiding-op-werk-kost-50-miljard-per-jaar

  The Royal Society Publishing, 2 juli 2018: The impact of the ‘open’ workspace on human collaboration
  https://royalsocietypublishing.org/doi/full/10.1098/rstb.2017.0239

  RTLZ, 10 oktober 2018: ‘Kunnen alle collega’s een keer hun mond houden?’ Geluid maakt ons gek
  https://www.rtlz.nl/life/artikel/4446236/geluidshinder-geluidsoverlast-kantoortuin-kantoorherrie

  KRO/NCRV De Monitor, 24 februari 2020: Bedrijfsartsen: vermoeidheid en concentratieverlies door kantoortuin leidt tot verzuim
  https://demonitor.kro-ncrv.nl/uitzendingen/kijk-hier-de-uitzending-terug-ziek-door-mijn-werkplek

  MT – Management Team, 7 februari 2020: De moderne mens wordt overgevoelig voor geluid
  https://www.mt.nl/worklife/focus/de-moderne-mens-wordt-overgevoelig-voor-het-geluid-van-de-ander/583139