Waarom Klinkt Goed Gehoorbescherming?

Gratis Aanmeten & Lektesten

Klinkt Goed staat voor kwaliteit, service en snelheid! Bij ons staat de klant centraal. Wij komen persoonlijk langs. Je hoeft dus niet naar een winkel of kantoor en er zijn geen extra kosten aan verbonden, ook geen voorrijkosten. Wij komen gratis langs op elk adres in Nederland en Vlaanderen. We hebben scherpe vaste prijzen, zonder verborgen kosten. En we zorgen altijd voor snelle reactie en een snelle levering.

Voor het maken van een gehoorbescherming op maat komen wij dus eerst persoonlijk langs voor het maken van een oorafdruk. Zodra de otoplastieken gereed zijn maken we opnieuw een afspraak om ze persoonlijk af te leveren met een gratis afdichtingscontrole (lektest). Deze gratis service wordt door de ARBO verplicht. De afdichtingscontrole (lektest) moet daarna jaarlijks worden herhaald. Alleen zo ben je er van verzekerd dat je gehoor goed beschermd is. Na elke lektest wordt de levensduur van de otoplastieken met een jaar verlengd.

2 Jaar Kwaliteitsgarantie

2 jaar Garantie

Klinkt Goed geeft 2 jaar garantie op de pasvorm. Het oor is een orgaan dat je gehele leven blijft groeien en daardoor kan het veranderen van vorm. Om die reden kunnen wij de pasvorm slechts 2 jaar garanderen. De gehoorbescherming zelf gaat echter gemakkelijk 5 jaar mee en als de vorm van de gehoorgang niet veel verandert dan kunt u er zo lang van blijven genieten.

Jaarlijks Afdichtingscontrole

De levensduur van onze gehoorbescherming op maat is heel lang. Maar omdat de vorm van uw oren veradert kan het na een aantal jaren zo ver zijn dat de gehoorbescherming niet meer goed afsluiten en er geluid binnenkomt wat niet gefilterd is. Als een otoplastiek het oor niet goed afdicht en er te veel geluid langs komt, dan ontstaat er een schijnveiligheid. Hierdoor kunt u ongemerkt ernstige gehoorschade oplopen terwijl je gewoon oordoppen draagt. Om er zeker van te zijn dat u veilig kunt werken komen wij gratis bij u langs om de pasvorm te testen en een afdichtingscontrole uit te voeren. Zo ben je er van verzekerd dat je gehoor goed beschermd is.

Keramisch Filter

Zowel onze otoplastieken (gehoorbescherming op maat) als onze universele gehoorbescherming hebben het akoestische KS filter. Dit is een keramisch filter en sinds vele jaren de beste in de markt. Het keramiek geeft de meest betrouwbare demping en een natuurgetrouwe klank. De unieke Venturi-vorm (dat heeft geen enkele ander filter) zorgt voor behoud van het beste geluid. Het filter zorgt dat je oren niet afsluiten en in open contact met de buitenwereld blijft. Dit geeft een gevoel van vrijheid terwijl je toch veilig en beschermd bent voor teveel geluid.

Als beste getest

Sinds de invoering van de Europese verordening op persoonlijke beschermingsmiddelen valt gehoorbescherming onder de strengste categorie (categorie III). In conformiteit met de Europese verordening (EU) 2016/425 op persoonlijke beschermingsmiddelen worden gehoorbescherming en het productieproces permanent bewaakt. De kwaliteit is mede gewaarborgd in het EU type-onderzoek en in de ISO 9001 certificering met jaarlijkse evaluatie en controle. De gehoorbescherming van Klinkt Goed wordt volledig in ons Nederlandse laboratorium gemaakt.

Klinkt Goed gehoorbescherming

Comfortabele otoplastieken en universele gehoorbescherming met het beste geluid!

Als beste getest

Onze gehoorbescherming voldoet ruim aan de gestelde Europese normen en veiligheidseisen. Getest door onafhankelijke gerenommeerde experts en KNO-specialisten.

Uitgebreide service en garantie

Wij bieden een uitgebreide service en garantie. Ook bij verlies of schade maken wij voordelig nieuwe otoplastieken op basis van uw eerdere afdrukken.

In heel Nederland en Vlaanderen

Wij komen bij u langs voor het maken van de oorafdruk, overal in Nederland en Vlaanderen, zonder extra kosten.

Het beste geluid

Gehoorbescherming van Klinkt Goed is voorzien van een uniek keramisch geluidsfilter. Dankzij de gepatenteerde Venturi-vorm geeft dit het beste geluid door.