Voordelen

Kwaliteit, service en snelheid
Overal in Nederland en Vlaanderen

Klinkt Goed staat voor kwaliteit, service en snelheid! Bij ons staat de klant centraal. Wij gaan voor blije en tevreden klant. We geloven dat onze investering in de relatie zich op de langere termijn terugverdient. Daarom komen wij bij onze klanten persoonlijk langs voor het maken van een oorafdruk of het uitvoeren van een lektest. Zonder dat we daar extra kosten voor berekenen. We hebben scherpe vaste prijzen, zonder verborgen kosten. En we zorgen altijd voor snelle reactie en een snelle levering.

Als beste getest

Dat we kwalitatief hoogstaande producten leveren beschouwen we bijna als vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Met onze partners werken wij er hard aan om de kwaliteit te waarborgen en de concurrentie voor te blijven. De Gehoorbescherming van Klinkt Goed voldoet ruim aan de nieuwe Europese Verordening voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) EU 2016/425. Deze Europese normen en veiligheidseisen waarborgen de kwaliteit van gehoorbescherming, voor zowel zachte als harde otoplastieken. Onze vooruitstrevende gehoorbescherming is onafhankelijk getest door het strenge Duitse instituut voor veiligheid en gezondheid op het werk (IFA) en sociale ongevallenverzekering (DGUV). De gehoorbescherming wordt in ons Nederlandse laboratorium vervaardigd welke uiteraard is voorzien van ISO 9001 certificering.

Gratis lektest

Ondanks dat de gehoorbescherming nog prima is, kan het dus zijn dat de vorm van uw oren is veranderd. Wanneer dit het geval is sluit de gehoorbescherming niet meer goed af en ‘lekt’ er geluid. Hierdoor kunt u ongemerkt veel schade oplopen. Om er zeker van te zijn dat u nog goed beschermd bent komen wij na 2 jaar geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de pasvorm te testen op het ‘lekken’ van geluid.

2 jaar Garantie

Klinkt Goed geeft 2 jaar garantie op de pasvorm. Het oor is een orgaan dat je gehele leven blijft groeien en daardoor kan het veranderen van vorm. Om die reden kunnen wij de pasvorm slechts 2 jaar garanderen. De gehoorbescherming zelf gaat echter gemakkelijk 5 jaar mee en als de vorm van de gehoorgang niet veel verandert dan kunt u er zo lang van blijven genieten.

Filtertechnologie voor het beste geluid

Alle gehoorbescherming van Klinkt Goed hebben een uniek keramisch filter. Zowel bij otoplastieken (gehoorbescherming op maat) als bij de universele Nonoise Earplugs. Het zogenoemde KS filter is al jaren de beste in de markt en heeft de meest betrouwbare demping. De Venturi-vorm (trechtervorm), in combinatie met het keramische materiaal, zorgt voor het beste geluid. Het filter zorgt dat je oren niet afsluiten en geven een gevoel van vrijheid terwijl je toch beschermd bent.

Klinkt Goed gehoorbescherming

Comfortabele otoplastieken en universele gehoorbescherming met het beste geluid!

Als beste getest

Onze gehoorbescherming voldoet ruim aan de gestelde Europese normen en veiligheidseisen. Getest door onafhankelijke gerenommeerde experts en KNO-specialisten.

Uitgebreide service en garantie

Wij bieden een uitgebreide service en garantie. Ook bij verlies of schade maken wij voordelig nieuwe otoplastieken op basis van uw eerdere afdrukken.

In heel Nederland en Vlaanderen

Wij komen bij u langs voor het maken van de oorafdruk, overal in Nederland en Vlaanderen, zonder extra kosten.

Het beste geluid

Gehoorbescherming van Klinkt Goed is voorzien van een uniek keramisch geluidsfilter. Dankzij de gepatenteerde Venturi-vorm geeft dit het beste geluid door.