Wie is Klinkt Goed

Klinkt Goed is dé specialist op het gebied van gehoorbescherming. Wij bieden de hoogste kwaliteit, meest uitgebreide service en 2 jaar garantie. Het aanmeten van gehoorbescherming op maat (otoplastieken) is gratis en wij komen op elke locatie in Nederland en Vlaanderen. Wij verzorgen gratis lektesten, zonder voorrijkosten.

Als beste getest

Gehoorbescherming van Klinkt Goed is als beste getest en voldoet ruimschoots aan strenge eisen en normeringen op het gebied van persoonlijke bescherming. Onze unieke keramische filters garanderen de beste geluidskwaliteit en meest betrouwbare demping. Het is alsof je gewoon het geluid zachter zet. Gesprekken zijn beter te verstaan, er is minder druk op je oren. Dit zorgt voor een betere concentratie en meer fitheid.

Lange levensduur

Onze gehoorbescherming is perfect afgewerkt en heeft daardoor een optimaal draagcomfort. Het materiaal van de otoplastieken en universele gehoorbescherming heeft bovendien een zeer lange levensduur. Hoge service, perfect geluid en comfort. En dat voor zo’n scherpe prijs. Klinkt goed, zeggen ook onze klanten!

Perfect geluid

Klinkt Goed wil zoveel mogelijk mensen overtuigen van het belang van gehoorbescherming en gehoorschade voorkomen. Dit doen wij door gehoorbescherming te leveren van de hoogste kwaliteit. Comfortabele gehoorbescherming, op maat en universeel, met een keramisch filter dat een kristalheldere geluidsweergave garandeert.

Bewustwording

Gehoorschade leidt niet direct tot slechthorendheid, maar op de lange duur is dat het wel het gevolg. Gehoorschade is onherstelbaar. De meeste mensen zijn zich meestal pas op te late leeftijd bewust van het gevaar. In veel gevallen pas wanneer er merkbaar sprake is van gehoorverlies. Of erger, een constante piep of ruis horen. Het is echter nooit te laat om je gehoor te beschermen.

Voorbehoedsmiddel

Klinkt Goed snapt dat het niet fijn is om voorbehoedsmiddelen te gebruiken. Wij leveren daarom ook alleen oordoppen waarbij het geluid niet vervormd. Zowel de otoplastieken op maat als de universele gehoorbescherming is voorzien van het keramisch filter. Dit filter garanddert een kristalhelder geluid en beschermt je gehoor zonder dat je oren helemaal af te sluiten. Beide oordoppen zijn bovendien zeer comfortabel te dragen zodat je al na een paar minuten vergeet je dat je ze in hebt.

Gratis aanmeting

Maak een afspraak en wij komen gratis bij u langs voor het aanmeten van uw persoonlijke gehoorbescherming op maat. Voor meer informatie of het maken van een afspraak mailt u naar: info@klinktgoed.com of bel: 085 – 30 31 535


Het team

Naomi Winters

Naomi Winters

Mede-oprichter / Directeur
David Winters

David Winters

Oprichter / Directeur
Coen Rebel

Coen Rebel

Account manager / Otometrist

Offerte op maat?

Meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Vraag het aan via onderstaand formulier:Service, Snelheid en Kwaliteit

Als beste getest
Uitgebreide service en garantie
Overal in Nederland en Vlaanderen
Snelle reactie en snelle levering