Gehoorbescherming met het beste geluid

Iedereen is zo langzamerhand wel overtuigd van het belang van gehoorbescherming en het voorkomen van gehoorschade. Veel mensen hebben echter slechte ervaringen door gebruik van de verkeerde oordoppen of oorkappen en dragen daarom liever geen gehoorbescherming. Klinkt Goed is opgericht om alleen gehoorbescherming te maken en/of te leveren die prettig zijn om te dragen en het geluid niet vervormen (vandaar de naam ‘Klinkt Goed’).

Op maat gemaakt of universal-fit

Bij ons krijg je dus geen goedkope oorproppen, schuimpjes of oorkappen die gaan knellen (proppen en schuimpjes), of waaronder je gaat zweten (oorkappen) en waarbij het geluid heel dof klinkt en die je afsluiten van je omgeving. Klinkt Goed maakt alleen comfortabel te dragen gehoorbescherming (otoplastieken op maat en universal-fit oordoppen) met een keramisch filter dat een kristalheldere geluidsweergave garandeert!

De specialist

Klinkt Goed is dé specialist op het gebied van gehoorbescherming. Wij bieden de hoogste kwaliteit, meest uitgebreide service en 2 jaar garantie. De aanmeetservice voor gehoorbescherming op maat (otoplastieken) is gratis, op elke locatie in Nederland en Vlaanderen. Ook voor één aanmeting komen wij langs, zonder voorrijkosten! Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van!

Als beste getest

Gehoorbescherming van Klinkt Goed is als beste getest en voldoet ruimschoots aan strenge eisen en normeringen op het gebied van persoonlijke bescherming. Onze unieke keramische filters garanderen de beste geluidskwaliteit en meest betrouwbare demping. Het is alsof je gewoon het geluid zachter zet. Gesprekken zijn beter te verstaan, er is minder druk op je oren. Dit zorgt voor een betere concentratie en meer fitheid.

Lange levensduur

Onze gehoorbescherming is perfect afgewerkt en heeft daardoor een optimaal draagcomfort. Het materiaal van de otoplastieken en universele gehoorbescherming heeft bovendien een zeer lange levensduur. Hoge service, perfect geluid en comfort. En dat voor zo’n scherpe prijs. Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. En toch maakt Klinkt Goed het waar.

Bewustwording

Gehoorschade leidt niet direct tot slechthorendheid, maar op de lange duur is dat het wel het gevolg. Gehoorschade is onherstelbaar. De meeste mensen zijn zich meestal pas op te late leeftijd bewust van het gevaar. In veel gevallen pas wanneer er merkbaar sprake is van gehoorverlies. Of erger, een constante piep of ruis horen. Het is echter nooit te laat om je gehoor te beschermen.

Voorkom gehoorschade

Klinkt Goed snapt dat het niet fijn is om voorbehoedsmiddelen te gebruiken. Of het nou gaat om zonnebrandcrème, condooms of oordoppen. Het liefst wil je ze niet nodig hebben. Onze oordoppen zijn daarom niet alleen comfortabel, hypoallergeen en zonder huidirritatie. Wij leveren alleen otoplastieken waarbij het geluid niet vervormd. Dat zorgt ook voor een aangenaam, comfortabel gehoor. Zowel de otoplastieken op maat als de universele gehoorbescherming zijn voorzien van het keramisch filter. Dit filter garandeert een kristalhelder geluid en beschermt je gehoor zonder je oren helemaal af te sluiten.

Gratis aanmeten

Maak een afspraak en wij komen gratis bij u langs voor het aanmeten van uw persoonlijke gehoorbescherming op maat. Ook voor één persoon! Op elke adres in Nederland en Vlaanderen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak mailt u naar: info@klinktgoed.com of bel: 085 – 30 31 535.

Offerte op maat?

Meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Vraag het aan via onderstaand formulier:

  Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees onze privacyverklaring.


  Het team

  Naomi Winters

  Naomi Winters

  Mede-oprichter / Directeur
  David Winters

  David Winters

  Mede-oprichter / Marketing
  Coen Rebel

  Coen Rebel

  Account manager / Otometrist
  Jesse Wiegers

  Jesse Wiegers

  Junior accountmanager / Otometrist

  Service, Snelheid en Kwaliteit

  Als beste getest
  Uitgebreide service en garantie
  Overal in Nederland en Vlaanderen
  Snelle reactie en snelle levering