Het team van Klinkt Goed

Naomi Winters Algemeen directeur

Naomi Winters heeft sinds 2017 de dagelijkse leiding over KlinktGoed. Haar roots liggen in de accountancy, maar ze bleek liever te ondernemen dan achteraf cijfers te beoordelen.  “Ik vind het gewoon leuk om mensen te helpen. Ik kom vaak met mensen in gesprek die met een probleem worstelen. Bijvoorbeeld bij een hersenbeschadiging, waardoor prikkels anders ervaren worden. Of ouders van kinderen die last hebben van de vele (geluid)prikkels op school. Het is fijn dat ik dan een oplossing kan bieden.”

Haar favoriete gehoorbescherming zijn de op maat gemaakte otoplastieken voor focus en muziek. Naomi: “Ik kan me dan gewoon beter concentreren. Maar ook privé gebruik ik ze graag. Met kinderen is het heerlijk om wat herrie te dempen terwijl je ze tegelijkertijd wel kunt horen. Daarnaast vind ik het ook fijn ze te dragen wanneer ik met vrienden uitga. Ik kan gesprekken beter verstaan en heb de volgende ochtend geen last van een pieptoon in m’n oren.”

Tijdens haar werk combineert Naomi graag haar Focus oordoppen met de Bone conducting headphones van Shokz. “Ik ben vaak aan het bellen via de Shokz. In combinanatie met otoplastieken heb je de beste noise cancelling ooit.”

Naomi’s persoonlijke tips: “Let op dat de otoplastieken bij jouw wensen aansluiten. Geef al je wensen aan, overleg voor welke doeleinden ze je wil gebruiken. Zorg als bedrijf dat de bescherming die je aanschaft bij jullie situatie past en of de leverancier over alle papieren bezit.”


David Winters Marketing

David heeft Klinkt Goed in 2011 opgericht. In die tijd was er nog weinig bewustwording en kennis was bij het grote publiek over de voordelen van het dragen van kwaliteitsgehoorbescherming. Klinkt Goed heeft zich als doel gesteld om tegenwerpingen tegen het dragen van gehoorbescherming weg te nemen door alleen gehoorbescherming te maken die de oorspronkelijke geluidskwaliteit zo goed mogelijk behouden, vandaar ook de naam Klinkt Goed.

Inmiddels is Klinkt Goed uitgegroeid tot een volwaardige organisatie met een groot marktaandeel op het gebied van gehoorbescherming. In 2021 heeft Klinkt Goed wereldwijd een nieuw merk universele oordoppen gelanceerd onder de merknaam ”Shush”.

De liefde voor design en marketing zaten er bij David al vroeg in. “Op de basischool wilden andere kinderen piloot of brandweerman worden, ik wilde iets doen met film of fotografie. Film en reclame hadden in mijn jonge jaren echt iets magisch.” Na twee studies en veel ervaring in het design- en communicatievak is David nu ondernemer geworden en vanuit zijn marketingachtergrond weet hij de klant blij te maken met kwaliteitsproducten en goede service.

Davids favoriete gehoorbescherming is de Shush Focus. “Ik ben gevoelig voor prikkels in mijn omgeving en daardoor altijd snel afgeleid. Ik gebruik daarom zelf ook vaak de Shush Focus. Met de focus oordoppen ben ik minder snel afgeleid en ik krijg dus meer werk gedaan. De Focus is natuurlijk helemaal ons kindje wat we zelf ontwikkeld hebben. Klinkt Goed is de eerste en enige die deze oordop goed kan maken vanwege de kwaliteit van het keramisch filter. Dit filter maakt het mogelijk maakt om je collega’s te blijven verstaan terwijl je minder afleiding hebt van storende geluiden. Alle voordelen van het werken in een kantoortuin, zoals snelle communicatie en innovatiekracht, blijven dus behouden.”

Davids persoonlijke tip: “Er is qua bescherming een groot verschil tussen de wat duurdere, kwalitatief hoogstaande oordoppen met keramisch filter en goedkopere oordoppen met een plastic buisfilter of een membraam filtertje. Ons keramisch filter zorgt voor zeer goede demping zonder in te leveren op de geluidskwaliteit.” Vandaar ook de naam Klinkt Goed!


Coen Rebel Account manager / otometrist

Coen werkte al in de wereld van gehoorbescherming toen hij Naomi in 2015 leerde kennen op een feestje van vrienden. Sindsdien werkt hij bij KlinktGoed en is verantwoordelijk voor sales. Met een opleiding in Leisure Management weet hij als geen ander hoe belangrijk ontspannen en dus rust is. Of dat nu in je vrije tijd is of door een rustige werkomgeving dankzij gehoorbescherming.

Het allerleukste van zijn werk vindt Coen de verkoop. Waarom? Coen: “Ik wil graag bedrijven en hun medewerkers ontzorgen op het gebied van gehoorbescherming. Juist omdat ik weet wat rust kan brengen. Als iedereen bij een bedrijf verantwoordelijk zijn of haar gehoorbescherming draagt, is mijn dag dan ook geslaagd.”

Zijn favoriete gehoorbescherming? Coen: “Dat zijn otoplastieken, oftewel op maar gemaakte gehoorbescherming. Ik vind het mooi maatwerk te kunnen leveren omdat mensen echt een goed gevoel krijgen bij gehoorbescherming waar ze toch nog geluiden mee kunnen waarnemen. Zelf draag ik, wanneer nodig, de zachte variant, als ik (bouw)bedrijven en fabrieken bezoek.”

Zijn persoonlijke tip voor mensen die gehoorbescherming willen? “Mij bellen op 0683254898!”


Chiara Caminito Quality manager & Customer service

De van oorsprong Italiaanse Chiara is de backoffice- en binnendienstmedewerker van Klinkt Goed. Door haar passie voor taal en cultuur belandde Chiara in 2002 in Nederland. Toen ze met haar familie naar Laren verhuisde, leerde ze Naomi en Klinkt Goed kennen. Sinds mei 2021 zorgt ze als de procesbewaker van Klinkt Goed dat alles op rolletjes loopt. Ook op internationaal vlak. Want met haar uitgebreide talen- en cultuurknobbel (Chiara spreekt naast Italiaans en Nederlands ook Spaans en Engels) is ze de perfecte toevoeging aan het team van KlinktGoed die bezig is de internationale markt te bestormen.

Gebruikt ze zelf vaak gehoorbescherming? Chiara: “Absoluut! Vroeger dacht ik dat gehoorbescherming alleen maar nodig was voor mensen die met zware machines en/of in een luide omgeving werkten. Ik werk echter, naast mijn werk bij Klinkt Goed, ook als vertaler. Om me te kunnen concentreren op mijn opdrachten heb ik echt gehoorbescherming nodig. Ik heb namelijk twee jonge kinderen en die kunnen best veel lawaai maken. Dan is het fijn dat ik me dankzij de gehoorbescherming kan concentreren, maar het ook hoor als mijn kinderen me nodig hebben.”

Haar persoonlijke tip: “Gehoorbescherming is in alle situaties te gebruiken waarbij je iets meer rust nodig hebt om je te concentreren en/of je werk af te maken.”


Martijn Snoeren Adviseur gehoorbescherming / Service manager

 


Offerte op maat?

Meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Vraag het aan via onderstaand formulier:

  Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees onze privacyverklaring.

  Onze missie: Gehoorbescherming met het beste geluid

  Iedereen is zo langzamerhand wel overtuigd van het belang van gehoorbescherming en het voorkomen van gehoorschade. Veel mensen hebben echter slechte ervaringen door gebruik van de verkeerde oordoppen of oorkappen en dragen daarom liever geen gehoorbescherming. Klinkt Goed is opgericht om alleen gehoorbescherming te maken en/of te leveren die prettig zijn om te dragen en het geluid niet vervormen (vandaar de naam ‘Klinkt Goed’).

  Op maat gemaakt of universal-fit

  Bij ons krijg je dus geen goedkope oorproppen, schuimpjes of oorkappen die gaan knellen (proppen en schuimpjes), of waaronder je gaat zweten (oorkappen) en waarbij het geluid heel dof klinkt en die je afsluiten van je omgeving. Klinkt Goed maakt alleen comfortabel te dragen gehoorbescherming (otoplastieken op maat en universal-fit oordoppen) met een keramisch filter dat een kristalheldere geluidsweergave garandeert!

  De specialist

  Klinkt Goed is dé specialist op het gebied van gehoorbescherming. Wij bieden de hoogste kwaliteit, meest uitgebreide service en 2 jaar garantie. De aanmeetservice voor gehoorbescherming op maat (otoplastieken) is gratis, op elke locatie in Nederland en Vlaanderen. Ook voor één aanmeting komen wij langs, zonder voorrijkosten! Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van!

  Als beste getest

  Gehoorbescherming van Klinkt Goed is als beste getest en voldoet ruimschoots aan strenge eisen en normeringen op het gebied van persoonlijke bescherming. Onze unieke keramische filters garanderen de beste geluidskwaliteit en meest betrouwbare demping. Het is alsof je gewoon het geluid zachter zet. Gesprekken zijn beter te verstaan, er is minder druk op je oren. Dit zorgt voor een betere concentratie en meer fitheid.

  Lange levensduur

  Onze gehoorbescherming is perfect afgewerkt en heeft daardoor een optimaal draagcomfort. Het materiaal van de otoplastieken en universele gehoorbescherming heeft bovendien een zeer lange levensduur. Hoge service, perfect geluid en comfort. En dat voor zo’n scherpe prijs. Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. En toch maakt Klinkt Goed het waar.

  Bewustwording

  Gehoorschade leidt niet direct tot slechthorendheid, maar op de lange duur is dat het wel het gevolg. Gehoorschade is onherstelbaar. De meeste mensen zijn zich meestal pas op te late leeftijd bewust van het gevaar. In veel gevallen pas wanneer er merkbaar sprake is van gehoorverlies. Of erger, een constante piep of ruis horen. Het is echter nooit te laat om je gehoor te beschermen.

  Voorkom gehoorschade

  Klinkt Goed snapt dat het niet fijn is om voorbehoedsmiddelen te gebruiken. Of het nou gaat om zonnebrandcrème, condooms of oordoppen. Het liefst wil je ze niet nodig hebben. Onze oordoppen zijn daarom niet alleen comfortabel, hypoallergeen en zonder huidirritatie. Wij leveren alleen otoplastieken waarbij het geluid niet vervormd. Dat zorgt ook voor een aangenaam, comfortabel gehoor. Zowel de otoplastieken op maat als de universele gehoorbescherming zijn voorzien van het keramisch filter. Dit filter garandeert een kristalhelder geluid en beschermt je gehoor zonder je oren helemaal af te sluiten.

  Gratis aanmeten

  Maak een afspraak en wij komen gratis bij u langs voor het aanmeten van uw persoonlijke gehoorbescherming op maat. Ook voor één persoon! Op elke adres in Nederland en Vlaanderen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak mailt u naar: info@klinktgoed.com of bel: 085 – 30 31 535.

  Offerte op maat?

  Meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Vraag het aan via onderstaand formulier:

   Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees onze privacyverklaring.


   Service, Snelheid en Kwaliteit

   Als beste getest
   Uitgebreide service en garantie
   Overal in Nederland en Vlaanderen
   Snelle reactie en snelle levering